syg kamooo!!

Thursday, May 28, 2009

aRi Last aKu kAt JaS



sesampai nye kat ofis...
aku rase cm nk mntah jea..

mungkin sebab abah nek kte cam.. mm..ntah.. la


sampai2 jea trus cari tandas.. n muntahkan segala yang ade dlm isi perut..

uwweekkk!! uww peritnye rase... maaaa...( teringat kat mak aku )


tapi time tue aku xmkn pape pom lagi..


so kuar air liur jela... uwww...


masuk jea bilik VIP( dimana semua dak praktikal ditempatkan)


membe2
rapat aku like husna, wanie, shams, fatiah...

dok tnye la mane aku pergi cz aku masuk lambt..


pastue.. kami brak2 jea.. xde keje langsung ritue..

hari2 len pom sbnrnye xde keje gak..
huahua...

rileks giler idup...
urm..

sampainye lunch hour kami kuar makn


pastue kan.... yang nie yang paling aku nk cte sbnrnye..
hee..

pas aku g smyng zhor aku g jmpe sme staf2 y ade kat citue..
mintak maaf la kononye..

pastuekan pas jea settle..

time aku nk bukak pintu bilik VIP membe aku, wanie..
tarik aku..

dye ckp de mende nk ckp.. pastue kami lepak la kan kat luar..


dye dok brak2 ngn aku.. dok tnye aku pasnie nk wat pe nk g mane.. n bla.. bla bla..


padahal sebelum nie dye da tnye da..

tapi time tue.. aku cm x syak pape lagi..

pas dye da puas intbw aku .. dye ajak aku msuk..


time masuk tue cm pelik gak kan
membe aku sorng lagi..husna..

mmg da sedia menunggu aku di muka pintue..


time aku masuk jea.. waa.. semua da menunggu aku..
siap berdiri lagi..

cam aku ni anak raja plak..
uwww..

pastue kan aku ternampak ade kek kat ats meja...


yummmyy... cm beshh jea kek tue..

hee..


tue tok aku kew??!!.. cm x cye jea.. penuh dgn tanda tanye..


FYI xpnh pom seblm nie org wat surprise tok aku...


uww..

nie la 1st time..

rase cm nk ngis jea time tue..

epy sgt...
tapi aku sempat control..

thankss my frens.. luv u all so much...



niela kek yang aku nmpk atas meja tue.. umm.. besh x.. best kn??!!

haa. time nie kek tue da jadi mangsa aku.. meh kite sembelih dye.. (",)


nie la dak2 praktikal kat Jas.. ramai kan?? rami sgt... uww.
tue yang kami ditempatkan di bilik VIP.. da terpaksa... da xde tempat..

2 comments:

rasha said...

besnye...

isha said...

um.. sgt besh.. xtau la dorng bli kt ne kek tue..